Принцеса Стефанія  відвідає як почесний гість циркове шоу, організатором якого виступить « Циркова спілка Кобзова».

«Цирк без кордонів»

Всеукраїнська громадська організація  «Циркова спілка Кобзова» і цирк «Кобзов», організують проведення циркового шоу «Цирк без кордонів». Принцеса Стефанія виступила з особистою ініціативою відвідати наш цирк на Україні. Її Величність є президентом престижного циркового фестивалю у Монте-Карло, в якому беруть участь наші артисти, тому до справ цирку відноситься з цікавістю і увагою.

Відео дня

На шоу також будуть запрошені відомі політики, бізнесмени, спортсмени, артисти естради і кіно (нами розіслано майже 400 запрошень).

Циркова програма, яка буде представлена розроблена спеціально для цього шоу. У ній візьмуть участь найдосвідченіші артисти циркової спілки і співачка Марина Dia яка представить пісні зі свого нового альбому.

Запрошуємо Вас відвідати наше шоу.

Де і коли

Відбудеться шоу 24 червня в приміщенні «ТЕРИТОРІЯ-ШОУ».

За адресою: пр-т Перемоги 82, парк «Нивки».

Початок о 19:00.

З питань акредитація і додатковій інформації звертатися до Гребенюка Вадима:

 +380 67 230-08-81

      Прес-служба «Циркової спілки Кобзова»

www.kobzov.org.ua

vadim@kobzov.org.ua 

Стисло про нас

ВГО «Циркова спілка Кобзова» заснована у 2002 році. Президентом-засновником є  Заслужений працівник культури України  Кобзов Н.Н.

До складу спілки входять 14 цирків-шапіто. Вона налічує  більше ніж 500 артистів і представників інших циркових професій. Діяльність спілки спрямована на розвиток і популяризацію циркового мистецтва.  Постійна участь у вітчизняних і міжнародних циркових фестивалях, організація добродійних акцій і концертів допомогла нам знайти популярність на Україні та за її межами.