Новообраний мер Броварів Київської області Віктор АНТОНЕНКО заявляє про застосування його опонентами елементів антиреклами у ході виборчої кампанії.

Сьогодні на прес-конференції в УНІАН В.АНТОНЕНКО назвав серед “найбільш брутальних фактів” розповсюдження 17 червня псевдовипусків газети “Київські обрії”, у яких повідомлялося про начебто зняття з перегонів В.АНТОНЕНКА за власним бажанням та нібито у зв’язку із переходом на роботу в облдержадміністрацію.

Мер заявив, що коли на місцевому телеканалі “ЕКТА” було повідомлено про неправдивість викладених у газеті фактів, невідомі пошкодили електрощитову, від якої подається живлення до апаратури телевізійників.

Відео дня

Крім цього, вночі 18 червня поблизу Києва в районі Окружної дороги було затримано автомобіль з агітаційною продукцією, зокрема, про нібито його намір зняти свою кандидатуру з виборів. В.АНТОНЕНКО розповів, що ці “фальшивки” вночі встигли розповсюдити майже по всьому місту. Міліція розслідує цей інцидент.

Як повідомляв УНІАН, Броварська міська територіальна виборча комісія 31 березня визнала вибори міського голови недійсними на підставі численних заяв і скарг про системні порушення, з якими проводилися вибори.

На повторних виборах 18 червня за В.АНТОНЕНКА проголосували 9 тисяч 755 виборців або 42,66%. На другому місці його опонент, депутат міської ради Дмитро РАТНИКОВ – 8 тисячі 742 голоси або 38,23%.