Харківська обласна організація партії “Наша Україна” висловлюється проти створення парламентської коаліції з Партією регіонів і вимагає скликання надзвичайного з’їзду партії для визначення чіткої позиції.

Як повідомили кореспонденту УНІАН у прес-службі парторганізації, політрада Харківської обласної організації “Нашої України” “одностайно прийняла резолюцію про безумовну неможливість створення парламентської коаліції з Партією регіонів”.

Харківські “нашоукраїнці” нагадують про “відповідальність партії перед громадянами, які віддали свої голоси за нову, сильну, чесну і демократичну Україну”.

Відео дня

Вони закликають керівництво “Нашої України” “докласти всіх зусиль для створення “помаранчевої” коаліції” і вимагають “дослухатися до думки всіх членів партії, для чого терміново скликати надзвичайний з’їзд партії і визначити чітку позицію партії”.

Політрада вимагає “припинити безвідповідальні коментарі представників партії “Наша Україна” стосовно процесу створення коаліції та проведення консультацій з іншими партіями”.  Крім того, члени політради закликали Президента України Віктора ЮЩЕНКА зайняти тверду позицію стосовно створення “помаранчевої” коаліції і дати суспільству приклад послідовної і чесної політики”.