Депутати Блоку Юлії Тимошенко Броварської райради Київської області вимагають від влади розслідувати факт побиття голови фракції БЮТ у Броварській районній раді Галини НЕТЯГИ.

Відповідну заяву сьогодні на прес-конференції в УНІАН оприлюднив депутат Броварської райради Іван БЕЦА.

Він нагадав, що 11 червня було скоєно розбійний напад на Г.НЕТЯГУ, внаслідок чого жінка потрапила у лікарню у тяжкому стані.

Відео дня

І.БЕЦА підкреслив, що напади на представників БЮТ мають системний характер - 8 червня було вбито депутата фракції БЮТ у Ніжинській міській раді Григорія Потильчака, який очолював депутатську комісію з розслідування зловживань посадовими особами міськвиконкому. 10 червня на очах у членів родини пострілами впритул розстріляно депутата Запорізької міської ради, члена фракції БЮТ Віктора Савіна.

“Сьогодні по країні прокотилась черга прострілів, на які ніхто не реагує”, - сказав він

“Ми маємо всі підстави казати, що це політична розправа, політичний тиск і вимагаємо від вищих посадових осіб, правоохоронних органів звернути увагу на розслідування цієї справи”, - підкреслив він.

За словами депутата, відповідна заява фракції БЮТ Броварської райради надіслана на адреси Президента України Віктора ЮЩЕНКА, міністра внутрішніх справ Юрія ЛУЦЕНКА та депутатам Київської обласної ради.

Він переконаний, що відповідальність за цей злочин лежить на владі, “яка вже бореться з вже опозиційним БЮТ”.

І.БЕЦА пообіцяв, що розслідування цієї справи буде широко висвітлюватись в ЗМІ.