Глобальний фонд для боротьби зі СНІДом, туберкульозом та малярією

Національна координаційна рада з питань запобігання поширенню ВІЛ-інфекції/СНІДу

УСІМ ЗАЦІКАВЛЕНИМ ОСОБАМ

Відео дня

Глобальний Фонд для боротьби зі СНІДом, туберкульозом та малярією (далі – Глобальний Фонд) був заснований ООН у січні 2002 року для покращення фінансування національних програм, спрямованих на боротьбу зі СНІДом, туберкульозом та малярією, у країнах з недостатньою кількістю власних ресурсів.

5 травня 2006 року Глобальний Фонд оголосив шостий раунд про прийом заявок від країн на отримання фінансування національних програм на грантовій основі.

10 травня 2006 року Національна координаційна рада з питань запобігання поширенню ВІЛ-інфекції/СНІДу прийняла рішення про подання Заявки України до Глобального Фонду на подальше фінансування програми «Подолання епідемії ВІЛ/СНІДу в Україні» на 2007 – 2011 роки.

Пріоритетами програми є:

- профілактика ВІЛ-інфекції/СНІДу серед груп населення з найбільш високим ризиком та їх партнерів;

- лікування ВІЛ-інфікованих і хворих на СНІД;

- догляд та підтримка ВІЛ-інфікованих, хворих на СНІД та членів їх сімей;

- профілактика та лікування ВІЛ-асоційованого туберкульозу.

З метою формування Заявки України до Глобального фонду оголошується:

1. Збір пропозицій для формування Заявки України, який здійснюється відповідно до Порядку подання пропозицій для формування Заявки Глобального фонду на отримання фінансування програми «Подолання епідемії ВІЛ/СНІДу в Україні».

До подання пропозицій запрошуються зацікавлені організації/установи та фізичні особи, які мають досвід роботи у сфері ВІЛ/СНІДу.

2. Конкурс на відбір Основного реципієнта гранту Глобального фонду, який  здійснюється відповідно до Положення про відбір Основного реципієнта гранту Глобального Фонду для боротьби зі СНІДом, туберкульозом та малярією.

Для участі у конкурсі на отримання статусу Основного реципієнта гранту Глобального фонду запрошуються юридичні особи будь-якої форми власності, які зареєстровані на території України.

Прийом пропозицій  та заявок:

- починається 14 червня 2006 року о 9 годині;

- закінчується 22 червня 2006 року о 18 годині

Порядок подання пропозицій для формування Заявки Глобального фонду та Положення про відбір Основного реципієнта гранту Глобального фонду, а також інші матеріали щодо процедур підготовки Заявки України розміщені на сайтах:

www.moz.gov.ua - Міністерства охорони здоров’я;

www.un.org.ua – Представництва ООН в Україні

www.aidsalliance.org.ua – Міжнародного Альянсу з ВІЛ/СНІД в Україні

www.ngo.aids.ua - Коаліції ВІЛ-сервісних організацій,

www.network.org.ua - Всеукраїнської мережі людей, які живуть з ВІЛ/СНІДом.

Пропозиції та заявки надсилаються:

за поштовою адресою: 01021, м. Київ, Кловський узвіз, 1, офіс Об’єднаної програми ООН з ВІЛ/СНІД (тел/факс 253-93-23); за електронною адресою: boguslavskaj@unaids.org.ua