7 червня 2006 року в конференц-залі „Галактика” готельного комплексу „Братислава” відбулася Святкова зустріч ділових людей, яка була організована та проведена Центром бізнесу та управління „Перетворення”. До уваги підприємців України та зарубіжжя були представлені програми створення та розвитку бізнесу на основі християнських цінностей. А також можливості впровадження даних програм з метою успішного ведення власної справи і відбудови економіки країни. Під час зустрічі були підведені підсумки та результати використання цих програм слухачами Академії бізнесу та управління „Перетворення”.

У Святковій зустрічі прийняли участь більш ніж 250 підприємців різних напрямків діяльності, представники малого і середнього бізнесу з міста Києва, всіх регіонів України та зарубіжних країн (Росії, Білорусі, Канади, Німеччини), ті, хто мають на меті розпочати власну справу, та бажаючі познайомитися з діяльністю Бізнес-Центру „Перетворення”. А також представники Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва, інших державних та владних структур, мерії, засобів масової інформації.

В діловій частині зустрічі Президент Центру бізнесу та управління «Перетворення» Валентина Сергійчук – засновник громадської організації, математик-програміст за фахом, спеціаліст у стратегічному плануванні, моделюванні та прогнозуванні – запропонувала присутнім познайомитися з бізнес-програмами створення та розвитку малого і середнього бізнесу. Вона зазначила, що за чотири роки існування Академії бізнесу та управління „Перетворення” близько 20 000 підприємців розпочали навчання і 80% з них мають позитивний результат. А саме: отримали ідею і стали власниками бізнесу, відкрили підприємства, створили багато нових робочих місць, сформувалися, як керівники та побудували ефективні відносини у своїх командах. Отримали впевненість в управлінні фінансовими потоками своїх підприємств та здобули практичні навички в роботі з бізнес- та інвестиційними проектами.

Відео дня

Ці бізнес-програми були запропоновані, як нові форми співпраці підприємців з владою. Вони зацікавили як бізнесменів, так і представників державних структур.

Пані Валентина і бізнесмени з Канади, Німеччини та України представили аудиторії декілька спільних інвестиційних та бізнес-проектів. Підприємці мали можливість познайомитися з проектами більш детально та прийняти рішення щодо участі у них.

У святковій програмі прийняли участь українські музиканти та артисти. Вечір супроводжувався класичною та сучасною джазовою музикою. Ділові люди прийняли участь у танцювально-розважальній програмі та скуштували святковий торт. Присутні мали час для знайомств, спілкування та обміну діловими контактами, а також нагоду знайти партнерів для майбутніх інвестиційних та бізнес-проектів.

Свято закінчилось феєрверком.

На протязі зустрічі журналісти мали можливість взяти інтерв’ю у слухачів Академії бізнесу та управління, які закладають в основу свого бізнесу християнські цінності.

Напередодні Святкової зустрічі Валентина Сергійчук провела прес-конференцію у залі УНІАН. Вона поінформувала представників ЗМІ про те, з якою метою буде проводитись Святкова зустріч ділових людей. А саме, що вона відкриє можливості співпраці підприємців України, влади та суспільства у рамках Національної програми сприяння розвитку малого підприємництва в Україні. Пані Валентина зазначила, що «в результаті навчання тому, як вести власну справу на основі християнських цінностей, формується нова генерація бізнесменів, які успішно розвивають бізнес і вносять вагомий вклад у відбудову економіки України”. Президент Бізнес-Центру відповіла на питання журналістів щодо роботи Академії бізнесу та управління „Перетворення” та результатів навчання.

На прес-конференції та Святковій зустрічі ділових людей була представлена нова книга Валентини Сергійчук «Вихід з боргів. 7 практичних кроків». Ця книга допомагає стати вільною особистістю, відкриває істину про борги та показує вихід з них. У ній визначені практичні кроки, які необхідно зробити людині, що бажає вийти з боргів і не повертатись до них.

Телефон: (38-044) 592-63-07

Україна  02094                                                                                                                                                   Факс:       (38-044) 558-86-61

info@transformations.kiev.ua                                                                                                                             www.transformations.kiev.ua