Голова Харківської обласної держадміністрації Арсен АВАКОВ не визнає результатів голосування сесією облради за висловлення йому недовіри.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він заявив у суботу, 3 червня. на сесії одразу після оголошення результатів голосування.

«Я не визнаю результатів голосування і наша фракція (Наша Україна» - УНІАН) буде оскаржувати ці результати в суді», - сказав А.АВАКОВ.

Відео дня

За його словами, у ході таємного голосування були «вельми значні процедурні порушення», зокрема, самої процедури голосування.

Перед цим на сесії виступив заступник губернатора, депутат облради Ярослав ЮЩЕНКО, який від імені фракції «Наша Україна» заявив, що голосування «не було таємним» і в його ході були суттєві порушення.

У свою чергу депутат облради Володимир ЗОРЧЕНКО, який оголошував підсумки голосування, заявив, що результати абсолютно легітимні і назвав порушення, перелічені А.АВАКОВИМ та Я.ЮЩЕНКОМ, такими, що не вплинули на результати голосування.

Як повідомляв УНІАН, по завершенню голосування щодо недовіри голові Харківської облдержадміністрації А.АВАКОВУ двоє членів Лічильної комісії відмовилися ставити свої підписи під протоколом.