На 2-й сесії Харківської міської ради 5-го скликання депутати підтримали рішення відмінити і призупинити дії Харківської міськради в частині відведення земельних ділянок суб`єктам підприємницької діяльності.

Як повідомили кореспонденту УНІАН у прес-службі міськради, це рішення пов’язане з тим, що у виконком прийшла велика кількість звернень громадян, які просять відмінити будівництво поблизу будинків та парків.

До переліку тих фірм, рішення з відведення земельних ділянок яким було скасовано, потрапили:  “ОМІС”, яка збиралася будувати житловий будинок за адресою проспект П`ятдесятиріччя ВЛКСМ, 42;  “ТАМІРА” (будівництво торгового комплексу за адресою вулиця Клочківська, 197),  “Гігант – С” (будівництво житлового будинку за адресою вулиця 23 Серпня, 61),  “Березовські води”.

Відео дня

Крім того, ухвалено рішення призупинити будівництво 36 об’єктів. Перевіркою законності будівництва цих об’єктів займеться спеціальна робоча група, до якої увійдуть депутати міської ради, представники виконавчих органів влади, органи державного нагляду і інші фахівці. Терміни призупинення будівництва не визначені, повідомляє прес-служба.