7 червня 2006 року в конференц-залі „Галактика” готельного комплексу „Братислава” відбудеться Святкова зустріч ділових людей, яка буде організована та проведена Центром бізнесу та управління „Перетворення”. До уваги підприємців України та зарубіжжя будуть представлені можливості впровадження програм створення та розвитку бізнесу з метою успішного ведення власної справи на основі християнських цінностей і відбудови економики країни. Зустріч буде присвячена підведенню підсумків та результатів використання даних програм слухачами Академії бізнесу та управління „Перетворення”.

У діловій частині свята відбудеться знайомство аудиторії з просвітницькими бізнес-програмами та низкою спільних инвестиційних та бізнес-проектів. Підприємці матимуть можливість познайомитися ближче з програмами та проектами, які їх зацікавлять.

На свято запрошуються ділові люди, підприємці різних напрямків діяльності, представники малого і середнього бізнесу з міста Києва, всіх регіонів України та зарубіжних країн, ті, хто мають на меті розпочати власну справу, та бажаючі познайомитися з діяльністю Бізнес-Центру „Перетворення”. А також представники державних та владних структур, мерії, засобів масової інформації.

Відео дня

У святі приймуть участь бізнесмени, які на протязі чотирьох років співпрацювали з Центром бізнесу та управління „Перетворення”, приймали участь у спільних проектах, навчались за програмами Академії бізнесу та управління. Вони розкажуть про результати впровадження даних бізнес-програм широкому колу учасників свята.

Всіх учасників зустрічі буде поінформовано про форми та методи роботи Академії бізнесу та управління „Перетворення”.

Святкова зустріч буде супроводжуватися класичною та сучасною джазовою музикою, виступами артистів, спілкуванням. Передбачено танцювально-розважальну програму та фуршет.

5 червня 2006 року у залі УНІАН відбудеться прес-конференція за участю Президента Центра бізнесу та управління „Перетворення” Валентини Сергійчук, засновника організації, математика-програміста за фахом, спеціаліста у стратегічному плануванні, моделюванні та прогнозуванні. Тема прес-конференції: „Навчання на основі християнських цінностей – запорука успішного створення та розвитку бізнесу”.

Напрямки прес-конференції:

- чому ми проводимо Святкову зустріч;

- чи можливо розпочати власну справу з „нуля”;

- як створити ефективну команду та побудувати партнерські відносини;

- як навчитися керувати часом та фінансами.

У ході прес-конференції буде представлено нову книгу Валентини Сергійчук „Вихід з боргів. 7 практичних кроків”.

*  *  *

 Прес-конференція відбудеться 5 червня 2006 року в приміщенні інформаційного агенства УНІАН за адресою: м.Київ, вул.Хрещатик, 4. Вхід для преси – вільний. Початок о 12.00. З питань реєстрації та отримання прес-пакетів звертатись в офіс Бізнес-Центру (8-044-592-63-07).

Особа, відповідальна за забезпечення роботи журналістів під час проведення Святкової зустрічі ділових людей в конференц-залі „Галактика” готельного комплексу „Братислава” (за адресою: вул. А.Малишко, 1) – Тарасюк Ольга Вікторівна (8-050-412-27-59).