ВАТ “Харківський тракторний завод” представить на Міжнародну сільськогосподарську виставку “Агро-2006”, яка розпочинає роботу 31 травня в Чубинському, три удосконалені моделі тракторів різного призначення.

Як повідомив кореспонденту УНІАН заступник директора Торгового дому ВАТ “ХТЗ” Сергій КАРАБИЛО, цього разу учасники та відвідувачі виставки побачать колісний трактор загального призначення ХТЗ-17222 з двигуном ЯМЗ-236Д-3 потужністю 175 к.с., обладнаний одномісною кабіною.

В експозиції ХТЗ цього року також універсальний колісний орно-просапний трактор ХТЗ-16333 з двигуном КамАЗ-740.180. Машина обладнана максимально захищеною склом кабіною та поворотним пультом керування.

Відео дня

Крім того, в Чубинському завод продемонструє колісний трактор малої потужності ХТЗ-3510, який розроблений і випускається спеціально для потреб невеликих фермерських господарств.

Особливістю цієї техніки, сказав С.КАРАБИЛО, є те, що вона повністю зорієнтована на сучасні технології обробітку та вирощування сільськогосподарських культур і агрегатується з максимальним числом знарядь, які випускаються вітчизняними та іноземними виробниками.