Датська інвестиційна компанія ASPAREX HOLDING ApS має намір за п`ять років інвестувати в проекти комерційної нерухомості в Україні понад 500 млн. дол. Про це заявив член ради директорів компанії ASPAREX HOLDING ApS Вадим ПОЛЯКОВ сьогодні на прес-конференції в УНІАН.

Як передає кореспондент УНІАН, за його словами, це проекти в Східній і Західній Україні в таких містах, як Донецьк, можливо Луганськ, Львів і Сімферополь.

”Проекти перебувають у стадії обговорення, узгодження, опрацьовування», - сказав В.ПОЛЯКОВ. Їх реалізація залежатиме від успішності першого проекту – в місті Харкові з будівництва другої черги ТЦ «Призма».

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, ASPAREX HOLDING ApS інвестує 35 млн. дол. у будівництво в Харкові церкви на згадку про українців, які загинули на афганській війні, надання допомоги їх сім`ям, а також у будівництво торгового центру непродовольчих товарів.

ASPAREX HOLDING ApS входить до складу європейського холдингу. Представляє інтереси приватних інвесторів, в основному з країн Західної Європи. Основний вид діяльності – інвестиції в будівництво на ринках, що розвиваються.