17 травня прокуратурою Фрунзенського району м. Харкова порушено кримінальну справу за фактом убивства 48-річної харків’янки, повідомила кореспонденту УНІАН заступник начальника відділу прокуратури Харківської області Наталія СОЛОМКО.

За її словами, цього дня вранці у одному з житлових будинків по вулиці Маршала Рибалка було виявлено труп жінки з ознаками насильницької смерті. За підозрою у вчиненні злочину затримано її сина, 1977 року народження. У справі проводяться необхідні слідчі дії та призначаються відповідні експертизи.

Н.СОЛОМКО повідомила, що це вже другий такий випадок у Фрунзенському районі протягом останнього часу. Ще один стався 9 травня. Тоді у ванні квартири житлового будинку по Стадіонному проїзду було виявлено труп 43-річної жінки з численними ранами голови та тіла. За цим фактом також порушено кримінальну справу. За підозрою у вчиненні злочину затримано її неповнолітнього сина, якому не виповнилося ще й 16 років. Він зізнався у скоєнні злочину. Юнак розповів, що під час сварки завдав кількох ударів матері молотком по голові, після чого втік.

Відео дня

Кримінальний кодекс України передбачає за умисне вбивство покарання у вигляді позбавлення волі від семи до п’ятнадцяти років.