ВАТ “Харківський тракторний завод” у квітні випустив 159 колісних та гусеничних тракторів різних моделей.

Як повідомив кореспонденту УНІАН директор виробництва ВАТ “ХТЗ” Анатолій МЯГКИЙ, вся ця техніка випущена, починаючи з 15 квітня, коли завод розпочав реалізацію нових програм, які спрямовані передусім на оптимізацію виробництва, створення якіснішої техніки, організацію більш ефективного продажу і продуктивної роботи на ринку .

Серед випущеної техніки – великі партії орно-просапних тракторів Т-150К-09 (73 шт.) та  ХТЗ-17221 (28 шт.), машини малої потужності ХТЗ-3510 для невеликих фермерських господарств (28 шт.), потужні гусеничні ХТЗ-181 для обробітку землі.

Відео дня

При цьому фахівець виділив інтегральні просапні ХТЗ-16331 потужністю 160 к.с. з двигуном фірми “КамАЗ”, які призначені для обробітку цукрових буряків, соняшнику та інших технічних культур і агрегатуються з великою кількістю як вітчизняної, так і іноземної техніки, а також найновітніші ХТЗ-17222, що забезпечують максимум зручностей для роботи трактористів.

Вся техніка зібрана на замовлення українських та закордонних аграріїв і в рамках контрактів партіями відправляється за різними схемами оплати, повідомив А.МЯГКИЙ.