Представники австрійської Фундації “Business – award”  проводитимуть тренінги для харківських підприємців і студентів.

Як повідомили кореспонденту УНІАН у прес-службі Харківської облдержадміністрації, про це було сказано в ході презентації Фундації “Business – award”, яка відбулася сьогодні під час зустрічі її представників із заступником голови облдержадміністрації Ярославом ЮЩЕНКОМ.

За словами керуючого директора Фундації доктора Пауля-Олівера КАУКАЛЯ, ця система поширена в країнах Європи. Вона включає підготовку представників регіонального бізнесу до співпраці із зарубіжними компаніями. Крім проведення відповідних тренінгів, передбачається співпраця з Торгово-промисловою палатою -  як із структурою, яка представляє бізнес–кола Харківщини.

Відео дня

На думку начальника Головного управління зовнішньоекономічних зв`язків та євроінтеграції Харківської облдержадміністрації Віктора КОВАЛЕНКА, “Business – award” - дуже цікава і корисна система, впровадження якої дозволить не тільки підготувати харківських підприємців до міжнародної співпраці, але й знайти за кордоном потенційних бізнес-партнерів.

У свою чергу, Я.ЮЩЕНКО відзначив, що обласна влада зацікавлена в реалізації перспективного проекту і готова надати іноземним партнерам будь-яку можливу допомогу.