З 16 по 19 травня у Запоріжжі у палаці спорту „Юність” (вул. Перемоги, 66) відбудеться XIV міжнародна спеціалізована виставка „МАШИНОБУДУВАННЯ. МЕТАЛУРГІЯ - 2006”, яка організована Запорізькою торгово-промисловою палатою за підтримки Міністерства промислової політики України.

Запорізька виставка „МАШИНОБУДУВАННЯ. МЕТАЛУРГІЯ” – один із провідних виставкових форумів промислової тематики в СНД. Виставка об’єднує інтереси практично всіх підприємств, зайнятих у сфері машинобудування, металургії та суміжних галузей. Даний захід наочно відображає стан та конкурентоспроможність національної промисловості.

В цьому році учасниками виставки „МАШИНОБУДУВАННЯ. МЕТАЛУРГІЯ 2006” стануть понад 230 підприємств 16 країн світу (Україна, Росія, Канада, Туреччина, Австрія, Німеччина, Польща, Швеція, Швейцарія, Чехія, Фінляндія, США, Литва, Словаччина, Італія, Латвія). Близько 20 % учасників – зарубіжні компанії та офіційні представництва в Україні.

Відео дня

Загальна площа виставки перевищить 6 500 кв. м.

Вже четвертий рік на виставці „МАШИНОБУДУВАННЯ. МЕТАЛУРГІЯ” Торговельний відділ посольства Австрії представить інформацію про Австрію та австрійські фірми, які бажають або вже працюють на українському ринку. В цьому році посольство представлятиме інтереси п’яти підприємств у сфері металургії, інжиніринга, машинобудування.

В рамках виставки 16-17 травня відбудеться міжнародна науково-практична конференція „Шляхи розвитку машинобудування”, організаторами якої виступають Запорізька торгово-промислова палата, „Міжгалузевий центр впровадження нових технологій „Ерідан”, Запорізький національний технічний університет, Запорізький державний центр науково-технічної та економічної інформації. Проведення конференції підтримано Міністерством промислової політики України. Також під час роботи виставки пройде низка спеціалізованих семінарів підприємств-учасників виставки.

Виставка „МАШИНОБУДУВАННЯ. МЕТАЛУРГІЯ 2006” буде працювати за графіком: 16, 17, 18 травня з 10.00 до 18.00, 19 травня з 10.00 до 15.00. Офіційне відкриття відбудеться 16 травня о 12.00.

УВАГА представників ЗМІ! Прес-конференція відбудеться 16 травня о 13.00, конференц-зал (ліве крило)

Дирекція виставки

Запорізька торгово-промислова палата

контактні тел/факс: (0612) 135026, 135167

е-mail: expo@cci.zp.ua, www.cci.zp.ua