18 травня о 14.00 у прес-центрі агенції УНІАН відбудеться презентація спільного проекту - розважально-розвиваючої книги «ЯК СТАТИ ЗІРКОЮ»

В основі видання «Як стати зіркою» - книга автора Леслі Ріс, яка отримала читацьке визнання серед дівчат англомовного світу і стала дитячим бестселером. Адаптувавши книгу до сприйняття української дівчинки, видавництво «Країна Мрій» намагається донести позитивний світовий досвід гармонійного розвитку особистості дитини.

Відео дня

Світ постійно змінюється. Сьогодні спостерігаємо, як діти дорослішають швидше, ніж це відбувалося з нами. А тому виховання потребує нових методів, підходів, завдань. І базувати розвиток найефективніше на прагненнях самих дітей, адже найдійовіша рушійна сила в досягненні будь-чого – бажання. Наші батьки мріяли бути лікарями та військовими, ми - космонавтами й акторами, а наші діти прагнуть стати зірками. І планку знижати не варто! Тим більше, що перед очима багато вдалих прикладів, й один з найяскравіших - Ані Лорак – співачка, яка власним талантом, цілеспрямованістю та щоденною працею над собою досягла справжнього успіху і стала зіркою української естради.

«Як стати зіркою» - міні-керівництво для маленьких пані від 6 до 12 років з порадами, як почати шлях від маминої улюблениці до справжньої зірки, кумира тисяч людей, стати прикладом для наслідування. У веселій ігровій формі книга розкриває секрети акторської майстерності, співів, танців, моди та краси, що неодмінно стане в пригоді кожній дівчинці.

Яскраве видання стане чудовим подарунком для юних прихильниць співачки та для всіх дівчат, які мріють стати зірками чи досягнути успіху. По закінченню цієї «школи зірок» дівчинка отримує сертифікат від Ані Лорак, а також маленькі сюрпризи, що вкладені у книгу.

«Як стати зіркою» - перша з двох книг, що виходять за підтримки Ані Лорак у видавництві «Країна Мрій». Наступна книга серії - «Як стати принцесою» - незабаром з’явиться на поличках книжкових магазинів.

Видавництво «Країна мрій» розпочало свою діяльність на початку 2005 року. За цей час світ побачило більше 50 дитячих книжок, серед яких великий спектр займає розвиваюча література.

Акредитація представників мас-медіа відбувається

за тел. (044) 537-35-52, за e-mail: korol.da@eksmo.com.ua

Контактна особа: Дарія Король