ЗАТ „Інститут передових технологій” – провідне картографічне підприємство України, представляє картографічну продукцію принципово нового рівня – космофотоатлас „КИЇВ. ВИГЛЯД З КОСМОСУ”.

Фотозйомка міста проводилася навесні 2005 року з висоти 450 км. Сучасний фотоапарат відстежив кожний об’єкт до найменших подробиць,  досконало передав кожний елемент місцевості. На фотографії чітко можна відрізнити окремі дерева, клумби, автомобілі, кіоски та багато іншого.

Для зручності споживача фотознімок розрізаний на  216 сторінок і зібраний в атлас масштабу 1:7 000 ( в 1 см – 70 м).  Центральна частина Києва показана вдвічі більшим масштабом – 1:3 500. В атласі підписані назви місцевостей Києва, парків, садів, річок, озер, видатних споруд, вулиць та площ,, назви станцій метро і автостанцій, нумерація будинків.

Відео дня

 Пересічний киянин впізнає свою вулицю і будинок, місце роботи, улюблені місця відпочинку.

 Архитектори отримають загальну картину міста в тривимірному зображенні з деталізацією місць проектування та перспективної забудови.

 Комунальники отримають детальну й достовірну інформацію про стан вулиць і дворів, доріг і паркових зон, місць відпочинку і промислової забудови.

 Інвестори побачать наочно ділянки міста, в які доцільно вкладати кошти.

 Туристичні фірми зможуть вибрати найбільш зручні маршрути екскурсій.

Космофотоатласом „КИЇВ. ВИГЛЯД З КОСМОСУ”, виданого вперше на території країн СНД, відкривається серія подібних атласів інших великих міст України.

Оцінкою діяльності Інституту за десятирічний період існування є численні нагороди міжнародних виставок. На щорічній конференції-виставці Міжнародної картографічної торгівельної асоціації (IMTA) в Лондоні 12 лютого 2005 року Інститут було визнано найкращим картографічним підприємством Європи, Африки та Близького Сходу.

Виконавець: начальник відділу реклами Лісовський Гліб Валерійович.

тел./факс 568-5332, 552-2027, 296-71-71; E-mail: iat@antex.kiev.ua

моб. тел.: 8 (050) 352-24-96.