Бельгійська компанія "AHLERS logistic and Maritime Services" має намір цього року розпочати будівництво у Харкові приміщень для офісів та складів.

Як повідомляє кореспондент УНІАН, про це поінформував начальник Головного управління зовнішньоекономічних зв`язків та євроінтеграції Харківської облдержадміністрації Віктор КОВАЛЕНКО. За його словами, вже зараз у Харкові постійно проживає директор дочірньої компанії "AHLERS" - "АSTORS Україна" Долф МІСОТЕН. Він і супроводжуватиме інвестиційний проект.

За даними прес-служби облдержадміністрації, головним клієнтом компанії "AHLERS logistic and Maritime Services", яка побудує складські та офісні приміщення, стане фабрика "Philip Morris Україна". Інвестиційний проект оцінюється приблизно в 5-7 млн. євро.

Відео дня

Свої об`єкти бельгійці збираються будувати на території, яка нині знаходиться у віданні Харківського тракторного заводу. Найближчим часом мають пройти переговори між ХТЗ і "AHLERS" про передачу в оренду 11 гектарів. Як підкреслив В.КОВАЛЕНКО, попередня згода керівництва ХТЗ про виділення бельгійцям землі вже отримана.