Новий мер Харкова Михайло ДОБКІН та народний депутат України Василь САЛИГІН отримали нагороди від Патріарха Московського і всієї Русі Алексія II.

 

Як передає кореспондент УНІАН, грамоти Російської православної церкви  “За вклад  в укрепление  духовных основ  воинского служения Отечеству в память 60-летия Победы в великой Отечественной войне 1941-1945 годов» за підписом Алексія були вручені у Харкові з нагоди свята Благовіщення, яке церква відзначала наприкінці минулого тижня.

Відео дня

М.ДОБКІН та В.САЛИГІН отримали також ордени Рівноапостольного князя Володимира II ступеня та грамоти від Української православної церкви Московського патріархату, підписані Митрополитом Київським і Всієї України Володимиром. Нагороди цим представникам Партії регіонів, які 26 березня здобули перемогу на місцевих та парламентських виборах в Україні, вручив Митрополит Харківський і Богодухівський УПЦ Московського патріархату Никодим. Такі ж нагороди від РПЦ отримав і харківський бізнесмен Олександр ДАВТЯН.

“Я вдячний церкві і вважаю цю нагороду авансом на подальшу роботу на благо нашої Православної церкви Московського патріархату”, - сказав М.ДОБКІН, коментуючи подію.