У виборчій кампанії 2006 року задіяні «брудні технології " та корупційні схеми, грубо порушуються права людини, громадяни, як не мають приналежності до певно політичної сили, практично позбавлені можливості реалізувати своє виборче право, а саме - право бути обраними депутатами, шляхом самовисування, до Верховної Ради України та міських, сільських та селищних рад. Це формує чітку тенденцію до встановлення в Україні тоталітарно-олігархічного режиму.

 Ліберально-демократична партія патріотів України, яка ввійшла до складу Коаліції політичних сил України «За диктатуру Закону, демократичні вибори та об`єднання народу України" заявляє , що буде в опозиції до майбутнього нелегітимного парламенту.

 ЛДППУ визнає легітимними вибори міських, сільських та селищних голів, оскільки вони мають можливість обиратися шляхом самовисування.  Водночас, 23 березня 2006 року Президією ЛДППУ прийнято рішення про підтримку на березневих виборах 2006 року висуванців, в цій частині , представник в блоку Юлії Тимошенко.

Відео дня

Від імені Президії ЛДППУ,

Голова Ліберально-демократичної

партії патріотів України,

заслужений юрист України Крижанівський С.В.