Спробою тиску і залякування назвав керівник виборчої кампанії Партії регіонів Євген КУШНАРЬОВ вчорашній вибух, який стався поблизу офісу цієї партії у Харкові.

«Я думаю, скоріш за все, що це була спроба тиску і залякування», - сказав Є.КУШНАРЬОВ кореспонденту УНІАН.

Хоча, зазначив він, «якби я знаходився ближче, то наслідки були б дуже тяжкими, а я був за півтора метри від місця вибуху». За словами Є.КУШНАРЬОВА, він не робив заяви у міліцію, але зазначив, що правоохоронці займаються цією справою.

Відео дня

Свою точку зору Є.КУШНАРЬОВ також висловив на прес-конференції сьогодні у Харкові. За його словами, якщо його хотіли залякати, то при цьому нічого не вийшло.

Водночас лідер Партії регіонів Віктор ЯНУКОВИЧ заявив на цій прес-конференції, що це була провокація, і він «навіть дуже впевнений в цьому».

Як повідомляв УНІАН, у Харкові у 6-поверховому будинку, де вчора поблизу офісу Партії регіонів стався вибух, знайдено залишки саморобного вибухового пристрою. Внаслідок вибуху, який правоохоронці охарактеризували як “малопотужний”, ніхто не постраждав, матеріальних збитків не завдано. Експертами встановлено, що вибуховий пристрій був виготовлений саморобним способом. Маса пороху, який було використано для його виготовлення, “незначна”. Правоохоронці не вважають, що цей вибух можна трактувати як теракт чи замах на життя людей.

За інформацією на сайті облорганізації Партії регіонів, у момент вибуху неподалік перебував Є.КУШНАРЬОВ. Він певний час після вибуху “скаржився на шум у вухах, на важкий стан голови. Потім він прийняв рішення, як і планував, виїхати на підготовку до ефіру, щоб не зірвати теледебати”, повідомив голова міської організації партії Олександр КРИВЦОВ.