Закрите акціонерне товариство «Лозівський ковальсько-механічний завод» (ЛКМЗ, Лозова, Харківська обл.) планує випустити дві серії процентних облігацій на загальну суму 80 млн. грн. Про це ЗАТ «ЛКМЗ» повідомляє в бюлетені «Цінні папери України».

У повідомленні відзначається, що таке рішення було прийняте на зборах акціонерів компанії 15 лютого.

Зокрема, компанія планує випустити облігації серії «А» терміном обігу 2002 дні на суму 50 млн. грн. та облігації серії «В» терміном обігу 2730 днів на суму 30 млн. грн. Номінал однієї облігації - 1 тис. грн.

Відео дня

Купон по облігаціях буде виплачуватися щокварталу. Умови випуску передбачають можливість оферти. Менеджером облігаційної позики став «Укрсоцбанк».

Як повідомляв УНІАН, в 2004 році ЛКМЗ збільшив виробництво продукції в 1,5 рази, у порівнянні з 2003 роком, до 117 млн.17 тис. грн. В 2004 році ЛКМЗ виготовив 1 тис. 846 тракторокомплектів для Харківського тракторного заводу, 2 тис. 357 шт. мостів до навантажувачів «Амкодор».

Довідка УНИАН. ЗАТ «Лозівской ковальсько-механічний завод» - одне з найбільших підприємств вітчизняного машинобудування. Завод виготовляє тракторні комплекти, вузли, агрегати для ХТЗ, Львівського автобусного заводу, УП «Завод Ударник» та інших виробників. Завод постачає поковки і  деталі для різних галузей промисловості, а також освоює нову лінію виробництва - мости для російських автобусів.