Сьогодні у Харкові в ході робочої поїздки до області Президент України Віктор ЮЩЕНКО спілкуватиметься з науковцями та студентами місцевих вузів. Як повідомили УНІАН у прес-службі Президента України, головна мета поїздки – зустріч з представниками наукових кіл та ознайомлення із ситуацією, що склалася у науковій сфері регіону.

Як передає кореспондент УНІАН, після приїзду до Харкова В.ЮЩЕНКО в Спорткомплексі Харківського політехнічного університету відвідає виставку “Наука Харківщини”, де ознайомиться з досягненнями науковців краю. Після цього має відбутися зустріч Президента з представниками науки, освіти та керівниками наукових закладів регіону в Харківському національному університеті ім. Василя Каразіна. У цьому вузі В.ЮЩЕНКО відповість на запитання журналістів.

Планується, що під час поїздки відбудеться два прямих телевізійних ефіри за участю глави держави.

Відео дня

Перший - спільний проект обласного телебачення, 7 каналу (Харків) та УТ-1 – зустріч Президента України В.ЮЩЕНКА із представниками студентства Харківщини в Палаці студентства Юридичної академії. Час трансляції на ОДТРК, 7 каналі (Харків) та УТ-1 з 15.30 до 17.00. Другий – спільний проект обласного телебачення з 5 каналом – інтерв’ю глави держави харківським журналістам. Час трансляції: з 18.00 до 19.00.