Голова Харківської облдержадміністрації Арсен АВАКОВ має відзвітувати про роботу в перші три місяці цього року. Як передає кореспондент УНІАН, прем`єр-міністр України Юрій ЄХАНУРОВ у середу на засіданні уряду доручив керівникам обласних держадміністрацій до 20 квітня підбити підсумки соціально-економічного розвитку за перший квартал 2006 р.

Прем’єр також повідомив, що 28 квітня він планує провести розширене засідання уряду за участю керівників міністерств та відомств, голів місцевих адміністрацій.

Як повідомляв УНІАН, на розширеному засіданні уряду в лютому за підсумками 2005 р. Ю.ЄХАНУРОВ пообіцяв розглянути у квітні підсумки першого кварталу 2006 р., а також пообіцяв звільнити тих керівників місцевих адміністрацій, які не зможуть досягти значних успіхів.

Відео дня

За його словами, станом на 1 січня 2006 р. до першої п’ятірки регіонів за підсумками соціально-економічного розвитку входили Дніпропетровська, Київська, Львівська, Луганська та Харківська області, останні місця посідали Херсонська, Кіровоградська та Рівненська області.