Київ. 19 жовтня. УНІАН. Найбільший в Україні фітнес-оператор Sport Life стане новим оператором фітнес-клубу Queen Country Fitness Club в заміському комплексі Queen Country Club, розташованому в 25 км від центру Києва  за адресою Обухівське шосе, 55 в селищі Козин.

Про це на прес-конференції в УНІАН повідомили керуюча заміським комплексом Ірина Пономаренко і директор з маркетингу групи компаній Sport Life Олександра Писанко під час підписання меморандуму про стратегічне співробітництво.

«Sport Life має колосальний досвід оперування фітнес-клубами, тому ми прийняли рішення приєднати заміський комплекс до своєї мережу. Це буде 56-й фітнес-клуб мережі Sport Life в Україні і 6-й фітнес-клуб формату Lux & SPA. У фазі активного будівництва клуби в Харкові, Дніпрі, Рівному, Івано-Франківську та Запоріжжі. У наших планах розширити мережу до 150 фітнес-клубів по всій країні до кінця 2020 року», - сказала Писанко.

Відео дня

При цьому вона зазначила, що всі клієнти, які купували абонементи в Queen Country Fitness Club, автоматично отримують нові клубні карти найвищої категорії Lux & SPA в мережі Sport Life. «Вони гарантують доступ на всю мережу без обмеження, з повним збереженням всіх послуг і термінів їх абонементів», - розповіла Писанко.

За словами керуючої заміським комплексом Queen Country Club Ірини Пономаренко, завдяки співробітництву з Sport Life перелік послуг клієнтів істотно розшириться.

«Queen Country Fitness Club і мережа фітнес-клубів Sport Life сьогодні стають партнерами. Метою цієї співпраці є розширення переліку надання послуг, які раніше були недоступними протягом всього сезону в клубі. Тепер з'явиться чудова можливість цілорічно відвідувати дорослий і дитячий басейни, банний лаунж, сквош-корти, а також заняття дитячим фітнесом», - зазначила Пономаренко.