Додаток буде представлений на платформах iOs, Android, Web і розповість про майбутні перспективи розвитку України з метою залучення інтелектуальних і фінансових ресурсів.

Київ. 14 листопада. УНІАН. Міжнародна громадська організація Global Ukraine презентувала унікальний додаток на базі технології Smart City, який сприятиме підвищенню іміджу України на світовій арені.

Про це на прес-конференції в УНІАН повідомила засновниця Фонду Global Ukraine доктор Віолетта Москалу.

Відео дня

«Ви всі чули про технологію Smart City, яка дає відображення всього, що відбувається в місті. Де-факто, наша технологія - це нова технологія, яку ми назвали Global Smart Nation. Тобто, Smart City стає Smart Nation», - сказала вона.

За словами засновниці Фонду, додаток сприятиме збору всього інтелектуального капіталу нації і допоможе зробити так, щоб він (інтелектуальний капітал - УНІАН) став каталізатором нових інноваційних проектів.

«Додаток допоможе згрупувати людей, які мають таланти, професіоналів, які мають лідерські якості, які вже створили навколо себе спільноти, а також творчих людей, які створюють бренди, культурні стартапи і креативний бізнес», - додала Москалу.

Засновниця Global Ukraine розповіла, яким саме наповненням буде представлено додаток.

«Там ви побачите людей, лідерів, амбасадорів, спільноти, соціальні проекти, бізнес-нетворк. Ми також окремо додамо туди проект Undiscovered Ukraine, де будуть присутні некомерційні бренди, на які ми зазвичай не звертаємо особливої уваги. Ці бренди можуть дуже сильно додати до монетизації економіки і підвищувати ВВП України», - зазначила вона.

Доктор Віолетта Москалу повідомила, що додаток буде представлений на платформах iOs, Android, Web і розповість про майбутні перспективи розвитку України з метою залучення інтелектуальних і фінансових ресурсів.

Довідка. VIII Форум Global Ukrainians “Нові цифрові стратегії для стійкого розвитку українських громад” відбудеться в Києві  22-23 листопада 2019 року. Унікальність VIII Форуму Global Ukrainians у створенні простору, з найбільшою концентрацією українських талантів, лідерів та брендів, це унікальний і масштабний формат мислення та співпраці, це надзвичайна синергія для розширення можливостей українського бізнесу, це нетворкінг і контакти з представниками українських бізнес клубів та бізнес хабів з мережі Global Ukrainians (індивідуальні та організаційні контакти з громадами в +80 країнах світу), це позиціювання українських креативних брендів в авангарді інноваційних технологій в Україні та у світі, це інноваційна технологія #GlobalSmartNation, яка стане каталізатором акселерації розвитку інтелектуального капіталу України.

На Форумі очікуються представники українського уряду та органів місцевого самоврядування, народні депутати, представники міжнародних організацій та посольств в Україні, представники українського бізнес та експертного середовища, які матимуть можливість брейнштормити над стратегією залучення інтелектуальних та фінансових  ресурсів трудових мігрантів та діаспори, задля акселерації проектів місцевого розвитку в Україні та просування IT, HighTech та інших креативних індустрій на глобальному рівні

Міжнародна громадська організація Global Ukraine - мережа молодих високоосвічених українських експатріантів. Організація створює комунікаційну платформу для українців зі США, Канади, Австралії, Японії, країн ЄС, Азії та арабського світу.

У прес-конференції брали участь:  доктор Віолета Москалу, засновниця Фундації Global Ukraine; Марія Мезенцева, народний депутат України, голова Міжфракційного Об’єднання "Світове Українство"; Дмитро Живицький, перший заступник міністра регіонального розвитку України; Олесь Журавчак, заступник міністра культури України (з 19.03 по 12.12. 2014), радник з питань культурної дипломатії Global Ukraine; Юрій Федоренко, бізнес аналітик та радник зі стратегічного розвитку Global Ukraine.

у.