Компанія вже отримала позитивні відгуки клієнтів від онлайн офісу, оскільки це дає змогу отримати консультацію або пройти навчання, не виходячи з дому.

Київ. 13 вересня. УНІАН. Міжнародна група компаній "Центр біржових технологій" (ЦБТ) впроваджує високотехнологічні інвестиційні продукти і вже пропонує свої послуги клієнтам онлайн, а згодом поступово повністю перейде на обслуговування у віртуальному офісі.

Про це на прес-конференції в УНІАН заявив керуючий партнер групи компаній ЦБТ Максим Рудик.

Відео дня

«Наша компанія прийняла рішення активно розвиватися в цьому напрямі та модернізувати наш онлайн офіс. Ми не хочемо обмежувати себе і наших клієнтів лише тими містами, де у нас є фізичні офіси, і з цієї причини ми вирішили також діджиталізуватись і перейти згодом овністю на онлайн обслуговування клієнтів, якісне та швидке», - сказав він.

За словами Рудика, ЦБТ має намір задовольнити потреби бізнесу і наслідувати світові тенденції переходу всіх успішних компаній в онлайн режим, що дає можливість пропонувати свої товари та послуги через сайт або додаток.

«Компанія почала розвивати онлайн офіс трохи раніше, і ми вже отримали перші позитивні результати. Як показує практика, це дуже сподобалося клієнтам: немає необхідності добиратися в офіс. Можна пройти консультацію чи навчання ввечері, або в суботу. Це дуже зручно», - зазначив він.

Також Рудик підкреслив, що компанія не відмовлятиметься від фізичних офісів відразу, а має намір поступово впроваджувати нові якісні послуги онлайн.

«Ми не будемо відразу відмовлятися від будь-яких фізичних офісів, щоб не викликати непорозуміння, ми будемо робити це поступово. Ми хочемо стати технологічною компанією і надавати швидкий і якісний сервіс жителям України, а також за її межами. У нас вже є клієнти з Італії, Португалії, Польщі, Малайзії, Індонезії, Мексики», - сказав керуючий партнер групи компаній.

Присутній на прес-конференції голова ЦБТ Богдан Троцько зазначив, що "Центр біржових технологій" постійно впроваджує високотехнологічні інвестиційні продукти, в основному це автоматизовані торговельні алгоритми для заробітку на валютному небіржовому ринку.

«Ми намагаємося йти в ногу з часом, тому ми уклали договори з міжнародними онлайн брокерами, які вже понад 10 років працюють на фінансових ринках. Також ми ведемо переговори з міжнародними брокерами, які спеціалізуються на фондових ринках США, Європи та Азії. Зараз ми перебуваємо на стадії підписання договорів і зовсім скоро наші клієнти отримають ексклюзивні умови роботи з цими брокерами», - сказав він.

Троцько зазначив, що компанія персонально підходить до кожного клієнта й індивідуально підбирає для нього продукти. Потім продукт тестується й надалі клієнт сам вибирає, з яким брокером йому вигідніше працювати.

«З іншого боку ми розробляємо готові продукти для брокерів. Ми звертаємо увагу на сильні сторони брокерів і потім ці продукти пропонуємо нашим клієнтам, які заробляють на цих продуктах. Навіть ми навчаємо наших клієнтів працювати з цими інноваційними продуктами», - зазначив голова ЦБТ.

За інформацією Троцька, брокери надають виходи на різні торговельні майданчики, таким чином клієнту буде доступний вихід на американські, європейські та азіатські ринки.

Як повідомляв УНІАН, у лютому "Центр біржових технологій" (ЦБТ) спільно з рядом українських вузів розробив соціально спрямований проект з підвищення фінансової грамотності для студентів України.

Довідка УНІАН. Міжнародна група компаній "Центр біржових технологій" (ЦБТ) - консалтингова компанія, яка проводить навчання роботі на міжнародних фінансових ринках.