У виборчих округах столиці партію представлятимуть 6 кандидатів: Оксана Бєлякова, Віталій Дерпак, Олександр Гончаренко, Ольга Коваленко-Петрович та Аким Клейменов.

Київ. 5 липня. УНІАН. Політична партія "Сила і Честь" представила своїх кандидатів, що балотуються в одномандатних виборчих округах столиці на позачергових парламентських виборах 21 липня.

На прес-конференції в УНІАН кандидатів представив уповноважений представник партії "Сила і Честь" у Центральній виборчій комісії по багатомандатному виборчому округу, кандидат у народні депутати за списком  партії "Сила і Честь" Михайло Поживанов.

"Сьогодні "Сила і Честь" – це фактично єдина ідеологічна партія у політичному калейдоскопі. Партія, яка стоїть на демократично-консервативних основах. Кожен з нас мешкає у Києві, бачить проблеми міста. Ми формували команду з людей, які є киянами, народилися в Києві, розуміють проблеми міста, розуміють, що треба змінювати, щоб зробити наше місто ще комфортнішим і кращим. Люди, які будуть обрані на округах, працюватимуть з мешканцями, вирішуватимуть їхні проблеми разом з нашими депутатами за списками", - зазначив Поживанов.

Також у прес-конференції взяли участь і кандидати від партії "Сила і Честь", яких представив Михайло Поживанов.

Зокрема, у виборчому окрузі № 215 балотується Оксана Бєлякова – політолог, експерт, авторка програми "Анатомія життя" на кримськотатрському радіо "Хаят".

У виборчому окрузі № 217 - Віталій Дерпак, підполковник запасу Збройних сил України, депутат Вишгородської райради, працює в структурах управління райради.

У виборчому окрузі № 218 - Олександр Гончаренко, бізнесмен.

У виборчому окрузі № 219 - Ольга Коваленко-Петрович, військовослужбовець запасу, підполковник, волонтер на радіо "Марія".

У виборчому окрузі № 221 - Євген Лохненко, адвокат, голова ГО "Системне рішення", керуючий партнер в адвокатській компанії.

У виборчому окрузі № 222 - Аким Клейменов, бізнесмен, військовий волонтер.

Фото з прес-конференціїhttps://photo.unian.ua/theme/86709-partiya-sila-i-chest-predstavila-kandidatov-v-narodnye-deputaty-v-odnomandatnyh-izbiratelnyh-okrugah-kieva.html