За звання кращої з кращих в фіналі змагатимуться 9 конкурсанток з різних куточків України віком від 25 до 40 років, які займаються власним розвитком і соціально важливими проблемами сучасного суспільства, які бажають змін в житті і в світі.

Київ. 12 червня. УНІАН. У Києві 19 червня відбудеться фінал Всеукраїнського проекту для жінок "Нове життя" щодо розвитку особистості.

Про це на прес-конференції в УНІАН повідомила ідейний натхненник і засновник проекту "Нове життя" Ірина Оськина.

Гала-вечір учасниць проекту "Нове життя" з церемонією нагородження пройде в Tao Event Hall. За звання кращої з кращих в фіналі змагатимуться 9 конкурсанток з різних куточків України віком від 25 до 40 років. Це жінки з активною громадянською позицією, які займаються власним розвитком і соціально важливими проблемами сучасного суспільства, які бажають змін в житті і в світі, які протягом декількох місяців працювали з експертами проекту над своїм перетворенням.

Для підготовки учасниць організаційний комітет "Нове життя" об'єднав більше 20 експертів - одних з кращих фахівців України та світу в сферах beauty, wellness, fashion, психології та спорту, які розробили для конкурсанток спеціальну програму підготовки до фіналу. З їх числа сьогодні були присутні на прес-конференції, зокрема, режисер-постановник і експерт Ірина Дюденко; експерт, перукар-стиліст В'ячеслав Дюденко; експерт і телеведуча Світлана Вольнова.

Оськина розповіла, що у проект могла потрапити будь-яка жінка, яка готова перевтілюватися, готова відвідувати активності у рамках ексклюзивної програми проекту.

«19 червня в нас буде топ-4 переможниць, які максимально «перезавантажились», перевтілились. Переможниць буде обрано за результатами голосування, у нас зараз відкрито народне голосування, а також у нас буде поважне журі і експерти. Учасниці отримають бали окремо від експертів, у яких вони проходили етапи підготовки. Всі бали будуть підсумовуватись. Кожна переможниця отримає свій титул, в залежності від того як вона змогла розкритись на проекті», - розповіла Оськина.

Вона звернула увагу на те, що проект не тільки допомагає жінкам-учасницям розвивати себе, але має і соціальну місію - допомога дітям з малозабезпечних сімей.

«У нас є внесок, обов’язковий для учасниць – він покриває відеоматеріали і частина відраховується на соціальну допомогу. Але у нас все доступно», - зауважила засновниця проекту, підкресливши, що головне для потенційних учасниць – це бажання змінюватися, щоб рухатись вперед.

За її словами, заявки на участь у наступному проекті можна буде надсилати відразу після цьогорічного фіналу. Як і цього року буде 4 етапи відбору.

Оськина також повідомила, що фіналістки цього року стануть експертами наступного проекту і будуть приймати участь у відборі наступних учасниць.

Вона подякувала партнерам проекту, які підтримали ініціативу та готують подарунки для переможниць.

У прес-конференції брали участь: Ірина Оськіна, засновник та автор ідеї Всеукраїнського проекту "Нове життя"; В'ячеслав Дюденко, експерт проекту, перукар-стиліст, власник салону Dyudenko ART of hair; Ірина Дюденко, режисер програми, стиліст, хореограф-постановник; Світлана Вольнова, експерт проекту, телеведуча; Галина Шуляк, експерт проекту, керівник проектів фітнес-клініки Aurum; учасниці проекту «Нове життя».