"Підписання Меморандуму про співпрацю між оргкомітетом Ігор Нескорених в Україні та SportLife"

10:00, 30.01.2020

30 січня о 10. 00  в  УНІАН  відбудеться прес-конференція, присвячена підписанню Меморандуму про співпрацю між організаційним комітетом Ігор Нескорених в Україні та групою компаній «SportLife».

Спікери прес-конференції: Оксана Коляда, Міністр у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України; Оксана Горбач,  представник БО «СтратКом УА»; Ірина Турчак,  заступник голови БФ МБФ «Повернись живим»; Маргарита Годун,  віце-президент по сервісу, група компаній «SportLife»; Ігор Безкаравайний, учасник національної збірної Ігор Нескорених. 

Документ, який буде підписано 30 січня, стане успішним прикладом співпраці державного та приватного сектору, зосередженим на позитивних соціальних перетвореннях. Відповідно до положень документу, сторони об’єднуватимуть зусилля для популяризації спортивної реабілітації серед українських ветеранів та військовослужбовців, розвитку відповідної інфраструктури та створення безбар’єрного середовища, яке відкриватиме можливості для занять адаптивними видами спорту українським воїнам з інвалідністю.

Крім цього, Меморандум передбачає, що учасники збірної України Ігор Нескорених цього та майбутніх років отримають вільний доступ до мережі сучасних спортивних закладів по всій Україні та зможуть ефективно тренуватись, не зважаючи на місце проживання. Учасники Меморандуму вірять, що цей документ стане стимулом для утворення інших державно-приватних партнерств, направлених на підтримку українських військовослужбовців та ветеранів на шляху до фізичного відновлення, психологічної реабілітації, а також комфортної інтеграції у мирне життя.

Детальна інформація про Ігри Нескорених  https://invictusgames.in.ua/.

Попередня акредитація обов’язкова до 17.00, 29 січня  : тел.+38 063 888-11-41 або на o.pashkevych@stratcomua.org (вказати ПІБ, посаду, номер телефону та електронну пошту представника ЗМІ). Початок реєстрації акредитованих  ЗМІ о 9.45, вхід  за умови пред’явлення редакційного посвідчення (вул. Хрещатик, 4 конференц-зал).